Prilby pre deti

Informácie

Navštívené produkty

Najpredávanejšie

Prilba detská MET Genio green giraffe 52-57cm

Nový produkt

Prilba detská MET Genio green giraffe 52-57cm 

Viac detailov

37,00 €

Detaily

Prilba detská MET Genio green giraffe 52-57cm 

Detská prilba s konštrukciou In-Mould a vnútornou geometriou Bimbi-Secure, ktorá chráni najcitlivejšie miesto detskej hlavy - fontanelu. Safe-T e-Twist - otočný systém nastavenia obvodu prilby so zabudovaným svetlom/blikačkou, nastaviteľné upínacie remienky s ochranou proti privretiu kože do pracky, ochranná sieťka proti hmyzu, reflexná nálepka v zadnej časti prilby, umývateľné antialergické výstelky. Chladiaci faktor: 4,5 (1 zlý - 10 výborný), dotyková plocha 60% (čím nižšia, tým lepšie odvetranie). Hmotnosť: 250g.

Bimbi ergonómia
Vďaka bezpečnostným špecifikáciám prilieb pre malé deti je zadná časť prilby zvislá a plochá. Ak dieťa sedí v detskej sedačke, môže sa oprieť, držať pohodlne vzpriamene hlavu a užívať si jazdu.

Bimbi-Secure geometria
Zamerané na detskú bezpečnosť.Vnútorné rozloženie zodpovedá požiadavkám, ktoré sú kladené na bezpečnosť detí. V prípade nárazu je tlak rozložený preč od fontanel, čo sú časti detskej lebky, ktoré sa začínajú zrastať až počas druhého roka života.

Hypoalergénne vnútorné výstelky.
Vnútorné výstelky sú najdôležitejšímstro faktorom určujúcim pohodlnosť prilby. MET používa len hypoalergenné materiály s rôznou šírkou zodpovedajú umiestneniu v prilbe.

In-mould konštrukcia
In-mould konštrukcia sa skladá z vonkajšieho polykarbonátu, ktorý je vstrekovaný za vysokých teplôt do bežne šedého či čierneho polystyrénu. 
Vďaka inteligentnému Fusion procesu spracovania, je hustota použitého materiálu premenlivá v závislosti na charakteristikách každého modelu prilby.
Výsledkom je prilba, ktorá Vám ponúkne optimálny pomer medzi váhou, objemom a absorpčnými vlastnosťami.

Safe-T e-Twist
Zadný upínací systém, ktorého úlohou je zaistiť aby prilba pevne držala na Vašej hlave. 
Ovládací disk v zadnej časti prilby pre jednoduché nastavenie veľkosti jednou rukou. Vnútorný mechanizmus je navrhnutý pre presné a spoľahlivé nastavenie. Safe-T Smart tiež umožňuje precízne výškové nastavenie, aby prilba pohodlne sedela na hlave. 
Pri jazdách v noci je pre lepšiu viditeľnosť v zadnej časti prilby umiestnené LED svetlo, integrované do ovládacieho disku.Byť vidieť je základný predpoklad pre bezpečnosť cyklistu.